Laden Evenementen

28 juli 2020 Societeit

28 juli -10:30 - 13:00

In verband met de corona perikelen kunnen een beperkt aantal leden zich opgeven om elkaar te ontmoeten op Muntplein 10.

Van verschillende kanten zijn echter twijfels uitgesproken over bijeenkomen in een horecagelegenheid onder de huidige regelgeving. In ons geval zou dat betekenen: twintig bezoekers met vaste plek op afstand aan tafeltjes, rondlopen niet toegestaan, plus de afhankelijkheid van het weer. Grote vraagtekens werden geplaatst bij de gezelligheidsfactor van een dergelijke bijeenkomst. Het bestuur deelt die twijfel en heeft uiteindelijk besloten voor het houden van de sociëteit op het Muntplein op dinsdag 14 en 28 juli vanaf 10.30.

Dit impliceert dat leden die de sociëteit willen bezoeken zich vooraf aanmelden bij de secretaris. Op beide bijeenkomsten is plaats voor twintig bezoekers. Belangstellenden kunnen bij hun aanmelding aangeven of hun voorkeur uitgaat naar de 14de of de 28ste of dat er geen voorkeur is. Van uw plaatsing krijgt u bericht.

 Voor degenen die met de auto komen, valt ter vermijding van hoge parkeerkosten, te overwegen om gebruik te maken van de P&R voorzieningen van de gemeente Amsterdam in combinatie met de metro.  

 

Afhankelijk van de ervaringen op deze twee bijeenkomsten worden de volgende gepland.

Locatie

Amsterdam
Muntplein 10
Amsterdam, 1012WR
+ Google Maps
Telefoon:
020 - 625 35 15
Website:
zeemanshoop.nl