Agenda

Societeit en (uitgestelde) Nieuwjaarsbijeenkomst 8 februari

Op 8 februari hebben we gelukkig weer onze gebruikelijke sociëteit en heffen we alsnog het glas op het nieuwe (jubileum)jaar. U kunt zich aanmelden met het onderstaande formulier.

Momenteel niet beschikbaar

Erelid Jaap Kelderman overleden

Op 23 december jl. overleed op 97 jarige leeftijd ons erelid en oud-penningmeester Jaap Kelderman. Hij trad in 1945 in dienst van de Stoomvaart Maatschappij ‘Nederland’, werd in 1975 kapitein bij Koninklijke Nedlloyd en trad na zijn pensioen van  1982 tot 1990 op als adviseur van de Raad voor de Scheepvaart. Daarnaast nam hij zitting in het bestuur van het College Zeemanshoop, destijds gevestigd aan de Prins Hendrikkade. Bij de Algemene Ledenvergadering van november 2001 werden de heren Jaap Kelderman en oud-voorzitter Willem Boonacker benoemd tot ere-lid met oorkonde en een grote bos bloemen.
Op 30 december jl. vond in Leusden de uitvaart plaats, waarbij o.a. aanwezig waren het bestuur van de Vereniging van Oud-gezagvoerders SMN/Koninklijke Nedlloyd o.l.v. John Planken en Koos Maat en namen Fokko van Steenwijk en ondergetekende de honneurs waar namens het Koninklijk College Zeemanshoop.